El feminisme serà un dels protagonistes del ple municipal del mes de març

0
417
El ple ordinari de febrer de Sant Fruitós de Bages.
El ple ordinari de febrer de Sant Fruitós de Bages.

Sant Fruitós celebrarà demà al vespre el ple ordinari del mes de març i el feminisme tindrà un pes específic. Si res canvia, l’Ajuntament aprovarà una moció presentada pels 4 grups en motiu de la commemoració del dia internacional de les dones. A més, el poble s’adherirà institucionalment a la campanya ‘T’ho estàs perdent’.

Es tracta d’una iniciativa impulsada pel Consell de l’Audiovisual de Catalunya que denuncia la poca presència de l’esport femení als mitjans de comunicació. L’Ajuntament de Sant Fruitós ja va llegir el manifest de la campanya diumenge passat al camp de futbol i al pavelló d’esports i adherir-s’hi mitjançant el ple és l’últim pas que falta per que el poble en formi part. D’altra banda, el ple també debatrà una altra moció d’interés local: crear un lloc al cementiri dedicat a les morts perinatals.

Lluny de les mocions, la sessió ordinària de demà també donarà un seguit de dades i informacions que s’han d’aprovar a través del ple. La primera, una dada, és la xifra d’habitants de Sant Fruitós; la segona, serà explicar una modificació del pressupost municipal; i, la tercera, serà una modificació de l’ordenació municipal de la Casa Museu Alfred Figueras, el polígon Residencial Can Figueras i les Dotacions de Pineda de Bages.

Finalment, l’Ajuntament té la intenció de formar al ple una comissió per estudiar els Ajuts del 50% al servei de menjador escolar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí