Sant Fruitós oferirà un taller en línea per autònoms i emprenedors

0
422

Els emprenedors i autònoms de Sant Fruitós podran participar el dijous 16 d’abril de 9 a 1 d’un taller gratuït que tindrà com a objectiu objectiu fer perdre la por a iniciar negocis un cop s’acabi l’estat d’alarma. De fet, el nom del taller és ‘Atreveix-te a emprendre: si vols pots. Les oportunitats que ens obre el nou escenari’.

La docent que l’impartirà és Ana Viñals, llicenciada en veterinària i MBA a ESADE, que actualment és professora a la Universitat Pompeu Fabra i col·laboradora d’ESADE. L’Ajuntament de Sant Fruitós ja havia programat un taller pel dia 16, però la situació actual ha fet que el replantegessin i serà telemàtic amb places limitades. La regidora de promoció econòmica, Carme Cruz, ha explicat a Ona Bages els objectius del taller.

La regidora de promoció econòmica, Carme Cruz

Durant les quatre hores de durada, el taller mirarà de donar eines als emprenedors i als autònoms per poder pal·liar els possibles efectes de la crisi del coronavirus.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden cursar a sfb.promocioeconom@santfruitos.cat. El taller té un límit de 20 participants.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí