L’Ajuntament de Sant Fruitós aprova el tercer paquet de mesures fiscals

0
474
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós anuncia un tercer paquet de mesures fiscals per pal·liar la crisi provocada pel coronavirus. En aquest cas el consistori s’ha centrat en els empresaris i comerciants del municipi traient quotes per ocupació de via pública o per paradistes del mercat municipal.

En el cas de la taxa de les terrasses, els bars i restaurants no hauran de pagar ni la quota de temporada alta ni la de temporada baixa d’aquest 2020. És a dir, quedaran exempts d’aquest pagament fins l’abril del 2021. D’altra banda, els paradistes, que ja se’ls va retirar la quota del segon trimestre pel mercat municipal, tampoc hauran de pagar la del tercer trimestre.

Una mesura nova, és que davant la situació actual, l’Ajuntament no liquidarà l’import corresponent a la quota anual de la llicència de servei de taxi. Ho explica el regidor de serveis econòmics, Xavier Racero.

El regidor de serveis econòmics, Xavier Racero

D’altra banda, sí hi ha una nova mesura que afecta als ciutadans. El termini per netejar les parcel·les s’ha ampliat fins l’1 de juny. Aquesta obligatorietat de fer neteja dels terrenys és una ordenança municipal que es va aprovar al ple ordinari del mes de febrer.

La resta de mesures que s’aplicaran segueixen la línia d’ampliar terminis de pagaments per ciutadans i empreses. A Ona Bages les seguirem recollint.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí