L’Ajuntament donarà vals de 60 euros per les compres de cada família del municipi per pal·liar la crisi del coronavirus

1
610
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

Sant Fruitós donarà 60 euros a cada família del municipi per pal·liar la crisi del coronavirus. Ho farà a través d’un val quan cadascuna presenti una compra de 120 euros. És una de les tres mesures que formen el bloc de reactivació econòmica del municipi que suposarà 700.000 euros del pressupost d’aquest 2020.

Els tres blocs seran, primer de tot, el d’ajut a 3.500 famílies el mes de juny i suposarà un cost de 230.000 euros del total. D’aquest paquet en sortiran els vals de 60 euros per cada nucli familiar.

El segon bloc serà per ajudar als comerços que hagin hagut de tancar, als autònoms del poble i als treballadors aturats que hagin patit un ERTO i estarà dotat de 370.000 euros que l’Ajuntament té previst repartir entre 1.500 afectats. La setmana que ve es publicarà el formulari que donarà accés a aquest ajut. En aquest cas, però, el consistori ha descartat ajudar a les empreses més grans del municipi perquè ja tenen ajuts d’altres institucions superiors. Joan Carles Batanés és l’alcalde de Sant Fruitós.

L’alcalde de Sant Fruitós, Joan Carles Batanés

El tercer bloc constarà de 100.000 euros i anirà destinat a ajudes socials.

Els 700.000 euros totals sortiran del pressupost d’aquest 2020. Per posar en marxa el pla de reactivació econòmica només queda fer modificacions a la planificació econòmica d’enguany que havia fet l’Ajuntament. Tot i aquest gran bloc d’ajuts, Batanés no tanca la porta a ampliar aquestes mesures de cara al futur.

D’altra banda, tampoc descarta seguir emetent paquets de mesures fiscals per seguir ajudant a comerços i veïns de Sant Fruitós.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí