Els inquilins d’un bloc del carrer Eugeni d’Ors denuncien pràctiques abusives per part de l’entitat propietària, Sareb

0
1609
La façana del bloc afectat.
La façana del bloc afectat.

La PAH de la Catalunya Central alerta que la gestora Sareb està pujant els lloguers d’un bloc de pisos a Sant Fruitós perquè els seus inquilins marxin. Des del bloc, fa tres mesos van enviar un burofax a l’empresa demanant que aturin la pujada dels preus i posin al dia el manteniment de l’edifici. Sareb encara no els ha donat cap explicació ni cap resposta. 

La plataforma d’afectats per la hipoteca critica que des de fa mig any, als llogaters que se’ls hi acaba el contracte, Sareb els puja el preu del lloguer fins un 70% més del que tenien fins ara. A més, hi ha pisos d’aquest bloc que fa tres anys que no tenen caldera, entre altres incidències que l’empresa no soluciona. De fet, un dels inquilins de l’edifici i membre de la PAH, Gonzalo Flores, diu que fan oïdes sordes de les peticions dels llogaters.

Gonzalo Flores, un dels inquilins del bloc

Tot plegat, ho han recollit els inquilins al burofax que l’empresa encara no ha respost. Flores avisa que el que està fent Sareb és desnonar de manera indirecta.

D’altra banda, en col·laboració amb el grups municipals de Sant Fruitós, han preparat una moció per posar de manifest com Sareb està tractant els llogaters de l’edifici, però arrel de la pandèmia del coronavirus, encara no s’ha pogut debatre al ple.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí