Gent fent Poble assenyala a la seu central d’Esquerra Republicana com a culpable de la moció de censura

0
665
Els regidors de Gent fent Poble després de la roda de premsa.
Els regidors de Gent fent Poble després de la roda de premsa.

L’equip de govern de Sant Fruitós creu que la moció de censura és una directriu d’Esquerra Republicana. Els regidors a l’equip de govern han explicat aquest matí en roda de premsa que és un moviment polític legal, però no el veuen legítim. Joan Carles Batanés diu que els arguments que ha fet servir l’oposició són falsos i els acusa d’actuar en benefici del partit enlloc de mirar per Sant Fruitós.

Gent fent poble ha criticat durament Esquerra Republicana, Junts per Sant Fruitós i PSC per haver-se conjurat per fer la moció de censura. Diuen que és una maniobra que tenien preparada de fa temps i que només calia que la seu central dels republicans els donés l’ordre per registarar-la. A més, Batanés, va explicar que és el que ha passat a altres pobles com Maials o Cervera.

Els regidors de Gent fent Poble, creuen que la moció, tot i ser legal, no està legitimada pels resultats de les últimes tres eleccions municipals on l’únic partit que ha guanyat regidors cada vegada és el de Batanés.

A més, l’alcalde diu que en el cas de Sant Fruitós, aquesta moció passa per davant els interessos dels partits al que volen els santfruitosencs i va posar com a prova el moviment ciutadà que hi ha en contra de la moció que, diu, no s’ha vist a altres pobles. Es va recolzar també en aquest moviment perquè els tres grups municipals fessin marxa enrere amb la moció.

El ple on es votarà la moció de censura es celebrarà el proper 17 de juny a les 12 del migdia.

Joan Carles Batanés durant la roda de premsa.
Joan Carles Batanés durant la roda de premsa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí