El Pavelló tindrà nous vestidors i les pistes de vòlei estaran al costat de les piscines

0
563
Zona esportiva de Sant Fruitós.
Zona esportiva de Sant Fruitós.

Sant Fruitós tindrà nous vestidors al Pavelló i canviarà de lloc les pistes de voleibol. Són dues obres que canviaran la cara de la zona esportiva del poble i que sumaran un cost total de més de 670.000 euros.

Per un costat, els nous vestidors afectaran a tota la planta baixa del Pavelló d’Esports, inclosa l’entrada a l’edifici. Un cop s’acabi l’obra, hi haurà 6 vestidors per equips, 2 per àrbitres, una sala tàctica i habitacions per guardar el material esportiu. A més, afectaran el paviment, l’instal·lació elèctrica i d’aigua, que seran noves, i la climatització, que funcionarà amb una caldera de biomassa que ja està instal·lada al Pavelló. En total, aquesta reforma suposarà 427.000 euros i estarà enllestida en 3 mesos si tot va sobre el previst.

Les noves pistes de vòlei seran de nova obra i es construiran al costat de les piscines. De fet, s’hi anirà pel carrer Torrent Fonteta, el carrer que també dona accés a les piscines. Aquesta nova zona substituirà les pistes de vòlei que hi ha al costat del Pavelló un cop s’acabi la construcció de l’escola Pla del Puig i el nou edifici d’esports. El projecte inclou la instal·lació de llums, abastament d’aigua, senyalitzacions i mobiliari urbà. En aquest cas, l’obra es farà en dues fases i el pressupost és de 250.000 euros.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí