L’equip de govern de Sant Fruitós proposa rebaixar-se els sous

0
516
L'equip de govern de Sant Fruitós després del ple de la moció de censura.
L'equip de govern de Sant Fruitós després del ple de la moció de censura.

L’equip de govern de Sant Fruitós proposa rebaixar-se el sou i la dedicació. Una decisió que s’haurà de votar en el ple de cartipàs que, tot i no tenir data, ja comença a dissenyar-se. D’altra banda, abans de celebrar-se, encara s’han de decidir les indemnitzacions per assistència als plens i la despesa d’assignacions als grups municipals.

De moment, tant equip de govern com oposició encara estan tallant els serrells del que serà el cartipàs. Per part d’Esquerra, Junts i PSC, l’alcaldesa, Àdria Mazcuñan, explica que les assignacions de sous suposaran un estalvi del 15% per Sant Fruitós respecte l’anterior equip de govern.

La reducció de sou més gran és a l’alcaldia, d’un 21%. La proposta que hi ha sobre la taula és que el sou passi de 46.000 a 36.000 euros. D’altra banda, aquest cartipàs no tindrà cap dedicació exclusiva. Mazcuñan, però, assegura que les hores de treball seran les mateixes i que la reducció en la dedicació només es veurà sobre el paper.

Pel seu costat, Gent fent Poble ha denunciat que aquesta reducció d’assignacions i retribucions els perjudica directament a ells. El seu líder, Joan Carles Batanés, explica que la proposta és desigual i qui més patiria aquesta retallada seria el seu grup.

Tot i això, tan Gent fent Poble com l’equip de govern encara estan negociant les condicions del cartipàs.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí