Sant Fruitós al costat de David Checa que lluitarà pel mundial de resistència

0
315

Des de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages es vol fer especial difusió i encoratjar al fruitosenc  David Checa que corre el Campionat del Món d’Endurance (Resistència) i es pot proclamar Campió del Món aquest cap de setmana a les 24  hores de Le Mans (França), que es disputen de les 3 de la tarda de dissabte dia 20 de setembre a les 3 de la tarda de diumenge 21 de setembre.

david2

Checa i el seu equip Yamaha Racing – GMT94 – Michelin, arriben a aquesta cursa encapçalant la classificació del Campionat amb 91 punts; 21 més que el segon classificat, 22 més que el tercer i 37 més que el quart. Tenint en comte el sistema de puntuació de les curses de 24 Hores i el fet que al marge de la classificació final, també s’atorguen punts a les 8 i les 16 hores de les curses de 24. Si el santfruitosenc i el seu equip acaben entre els quatre primers classificats a Le Mans obtindrien el títol, tot i que tenen moltes altres opcions i combinacions matemàtiques per proclamar-se Campions del Món.

Si ho aconsegueix, aquest serà el segon títol de Campió del món del petit dels germans Checa que va conquerir el primer l’any 2004 i la temporada passada es va quedar a 5 punts del primer lloc de la classificació final. A més, aquesta corona seria la tercera mundial d’un santfruitosenc perquè s’afegiria a la de Campió del Món de Superbikes aconseguida pel seu germà, el Carles Checa l’any 2011.

Comentar que els canals de televisió en obert de casa nostra no ho televisen, però es retransmet per Sport+ a França i per Motors TV que es veu a 47 països. Per internet també es podrà veure.

Regidoria d’Esports

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí