Cap de setmana farcit d’activitats

0
360

Xerrada La Guerra de Successió a la Catalunya Central
Ara a les 12 a la Biblioteca hi haurà una Xerrada a la sala d’actes de la nova Biblioteca sobre “La Guerra de Successió a la Catalunya Central”, a càrrec de l’historiador navarclí, Francesc Serra.

Pedalada Setmana de la Mobilitat
També avui, a les 5 de la tarda, al Parc del Castell, tindrà lloc la Pedalada popular de la “Setmana de la Mobilitat”. Hi haurà un circuit conducció i educació vial per fer amb bicicleta obert també a no participants de la pedalada.
La pedalada es finalitzarà amb un berenar per als participants.

Sopar Popular i espectacle de Dansa “1714, Diari d’una esperança”
Avui mateix, les a les 20,30 h. hi haurà un sopar popular a la plaça de l’església (botifarra, pa amb tomàquet i postres, al preu de 5 €), organitzat pel Col·lectiu de Recerca Històrica.
Un cop acabat el sopar, a les 21,30 h. hi haurà a la mateixa plaça de l’església un espectacle de dansa a càrrec del Grup de Dansa Cor de Catalunya, que representaran “1714, diari d’una esperança”.

Concert Jove a la pista del Camp de Futbol.
A partir de les 11 de la nit, Concert Jove 7manajove.
Actuacions de: Los Nadie, Strar3 i sessió Dj local Aleix RZ

Demà diumenge

Visites Gratuïtes Comentades a Món Sant Benet
Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, l’Ajuntament ofereix visites gratuïtes a Món Sant Benet pel diumenge 28 de setembre. Es poden reservar places (90 places disponibles) i recollir els tiquets gratuïts a l’Àrea de Cultura (C/ Padró, 72-74) o be reservar per telèfon al 938788031, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.
Les visites es faran conforme al següent detall:
VISITA MEDIEVAL, 11,00 hores.
VISITA MODERNISTA, 11,30 hores.
VISITA ALÍCIA, 12,00 hores.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí