El Nexe acollirà el Casal de Nadal

0
355

L’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i el Mijac Estel Amic lideren, com cada any, el Casal de Nadal per a nens i nenes amb edats compreses entre P3 i sisè de primària. El servei tindrà lloc els propers dies 24, 29, 30 i 31 de desembre i el 2 de gener al Nexe – espai de cultura. L’horari habitual serà de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia. No obstant, amb l’objectiu de facilitar la conciliació amb l’horari laboral de les famílies, enguany s’inclourà una franja de servei despertador des de 2/4 de 9.

El Casal comptarà amb un programa d’activitats d’entre les que destaca la del dimecres 31 de desembre en la que els més xics gaudiran de la Festa de l’Home dels Nassos i de l’espectacle “Encontats de conèixer”. També s’explicaran contes i es cantaran cançons amb la participació de l’entitat de Parranda.

El preu del Casal és de 40 euros per als 5 dies i de 45 per als 5 dies més el servei despertador. Els nens inscrits al Mijac i les inscripcions del segon germà tenen un descompte del 10% i les famílies nombroses i monoparentals amb carnet, un descompte del 15%. Les inscripcions es poden fer a l’Àrea de Cultura i al Nexe fins al 12 de desembre. El full de matrícula ja està disponible a la web del NEXE http://nexe.santfruitosentitats.cat i a la de l’Ajuntament www.santfruitos.cat i a continuació d’aquesta notícia.

díptic_casal

Regidoria de Joventut

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí