Agenda de Nadal a Sant Fruitós.

0
377

Avui dimarts, a les 7 de la tarda, a l’Església Parroquial tindrà lloc el Concert de Nadal dels alumnes de l’Escola de Música i Arts Navarcles-Sant Fruitós.

Dimecres, 24 tindrà lloc, un any més la pujada del Pessebre al puig de Sant Valentí. Com acostuma a ser, es farà un cop acabada la Missa del Gall i es sortirà de l’església mateix. Aquesta activitat està organitzada pel Grup Posa’t en Marxa, el Grup Sardanista la Flama del Bages i el Consell Parroquial.

El dijous 25 (Nadal) tenim el Concert de Nadal de l’Agrupació Coral Sant Fruitós i la Coral Infantil Mainada, sota la direcció de l’Anna Maria Riera. Serà a les 7 de la tarda a l’Església parroquial i l’entrada és gratuïta.

El divendres 26 (Sant Esteve) de 12 a 2/4 de 2 del migdia, al Nexe – Espai de Cultura hi haurà la recollida de cartes de la ma del Patge Reial, per a tots aquells nens i nenes que la vulguin portar. Aquesta activitat està organitzada per l’entitat De Festa en Festa.

pastorets

El mateix divendres, a les 7 de la tarda, al Teatre Casal Cultural, tornen Els Pastorets del Ferrer Magí, una obra d’Enriqueta Capellades interpretada per l’Elenc Teatral dels Pastorets sota la direcció de l’Enric Rafart. El preu de l’entrada és de 6 euros pels grans i de 4 euros els menors de 14 anys. Les entrades es poden comprar a: Cal Fusteret, Fotografia Isidre, Calçats Prat Homs i al Nexe-Jove. Hi hauran dues representacions més els dies 28 de desembre i 4 de gener.

El diumenge 28, torna el Patge Reial al Nexe – Espai de Cultura, aquesta vegada però de 6 a 2/4 de 8 de la tarda. I a les 7 de la tarda, al Casal Cultural la segona representació dels Pastorets del Ferrer Magí.

nassos

El dimecres 31, darrer dia de l’any, torna la Festa de l’Home dels Nassos, aquell que te tants nassos com dies te l’any. Serà a 2/4 de 12 del migdia al Nexe – Espai de Cultura i estarà amenitzat per la Cia. de Parranda amb el seu espectacle de contes i cançons “Encontats de conèixer”.

El diumenge 4 de gener, darrera representació de Els Pastorets del Ferrer Magí a les 7 al Casal Cultural.

reis

I dilluns 5 de gener, a 2/4 de 7 de la tarda, arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Arribaran com sempre per la carretera de Les Brucardes i faran un petit recorregut pel poble: Av. de Sant Joan – Adoració al Bosquet – Av. de Jaume I – Ctra. de Vic – Ajuntament (Salutació  Casa de la Vila) – Ctra. de Vic – German Duran i final al Pavelló. Activitat organitzada per De Festa en Festa i l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí