INNOCENTADA :) – El primer bany de l’any a Sant Fruitós

0
342

Fred? Qui ha dit fred? Començar l’any banyant-se al mar és una tradició que moltes persones compleixen cada 1 de gener. Diverses platges catalanes són testimoni d’aquest ritual protagonitzat pels més atrevits. Tant si és per banyar-se i nedar desafiant el fred com per veure l’espectacle, el primer bany de l’any nou és un esdeveniment especial.

S'ha tallat la gespa per l'ocasió.
Piscines municipals. Fins hi tot s’ha tallat la gespa per l’ocasió.

Enguany l’equip de govern vol traslladar aquesta singular tradició a Sant Fruitós i per això obrirà aquest dia les piscines municipals per als més agosarats que vulguin iniciar l’any amb salut, esport i bona companyia.

Després, tots els participants podran gaudir d’un brou calent per entrar en calor i se’ls atorgarà un diploma que acredita la seva gesta. Per als acompanyants i curiosos, també està previst fer una xocolatada.

Les piscines s’obriran a partir de les 11 del matí del dia 1 de gener i fins les 2 del migdia. Els menors de 16 anys, hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

La normativa serà la mateixa que es regeix durant la temporada d’estiu, amb la única excepció que, qui ho desitgi, podrà banyar-se amb neoprè.

Sens dubte, una manera diferent i curiosa per començar aquest primer dia de l’any.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí