Caritas necessita voluntaris per la Operació Quilo

0
385

Com en anys anteriors, els supermercats Carrefour engega l’Operació Quilo per els dies 10 i 11 d’abril i Caritas Sant Fruitós necessita voluntaris per cobrir aquest dissabte i diumenge de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 10 del vespre.

La idea és fer tandes de 4 hores de 9,30 a 13,30h de 13,30 a 17,30h i de 17,30 a 21,30h. També hi ha la possibilitat de ajustar horaris eh funció de la disponibilitat dels voluntaris.

Si podeu cobrir qualsevol d’aquest torns, podeu enviar un correu a caritassantfruitos@gmail.com o bé podeu passar pel local del carrer de Bertrand i Serra, dilluns i dimecres de 5 a 7 de la tarda i dijous de 10 a 12 del matí.

recapte

L’Operació Quilo

Aquesta campanya consisteix que cada client que visiti els supermercats Carrefour durant els dies mencionats i vulguin col·laborar amb Caritas Sant Fruitós poden lliurar als voluntaris que hi haurà al supermercat els aliments necessaris per la gent amb mancances.

Els clients de Carrefour que volen col·laborar poden aportar aliments bàsics i no peribles, entre els quals destaquen pasta, llet, arròs, llegums cuits, oli i conserves.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí