El Club de la Feina ajuda a la inserció laboral

0
343

Cada dia, de dilluns a dijous, de les 9 del matí a 2/4 d’1 del migdia, una inseridora laboral del Servei Local d’Ocupació ajuda a les persones que es troben en situació d’atur a facilitar la seva inserció laboral. Fa uns mesos l’Ajuntament va reforçar aquest servei amb la incorporació d’un nou tècnic.

El Club de la Feina és un espai on adreçar-se per cercar informació sobre ofertes de treball del mercat laboral del territori publicades a la premsa local, a Internet i les rebudes directament a l’Ajuntament. A més, és un espai on es posa a la vostra disposició els recursos per tal de facilitar la recerca de feina i la possibilitat d’intercanvi d’informació amb d’altres persones que es troben en la mateixa situació.

Aquest 2015 continua oferint tallers i formació, amb l’objectiu de poder ampliar i millorar l’oferta a tots els usuaris. A finals de març comença una nova tongada de tallers de recerca de feina, que finalitzaran a finals d’abril i al mes de maig es duran a terme una xerrada d’orientació i “coaching”, així com vindrà una empresa de selecció de personal a donar-nos la seva perspectiva pel què fa a les noves necessitats del mercat de treball i els canals de recerca.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí