Ajuntament i Airpirineus volen portar un mòdul de formació aeronàutica a Sant Fruitós

0
400

En el transcurs d’una visita de l’alcalde Joan Carles Batanés a l’aeròdrom de Sabadell, el gerent d’Airpirineus Benjamín Guix ha ofert la possibilitat de portar estudis de formació professional relacionats amb l’aeronàutica a Sant Fruitós. L’alcalde ha recollit la proposta i s’ha compromès ha iniciar els passos necessaris per mirar d’implantar un nou mòdul al municipi, amb l’Institut Gerbert d’Aurillac i les instal·lacions de l’aeròdrom com a centres per impartir un cicle formatiu.

L’alcalde Joan Carles Batanés ha fet una visita a les instal·lacions de Futurhangars a l’aeròdrom de Sabadell per conèixer de primera mà un cicle formatiu de FP de grau mitjà de planxa i pintura, que alumnes d’un institut de la ciutat poden cursar. Batanés ha estat convidat per  Benjamín Guix, gerent de l’empresa Airpirineus i copropietari de l’aeròdrom de Sant Fruitós de Bages. L’alcalde Batanés ha pogut entrevistar-se amb els professors que imparteixen aquests mòduls de la formació professional i ha pogut comprovar la qualitat de les instal·lacions on es realitzen les pràctiques amb avions reals.

aeròdrom

Joan Carles Batanés ha estat acompanyat per la tècnic d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sant Fruitós, pel director de l’Institut Gerbert d’Aurillac, per un coordinador territorial del Departament d’Ensenyament, pel gerent d’Airpirineus, pel gerent de Futurhangars i per professors de l’Institut Castellarnau que imparteix el grau mitjà de la FP. Aquest cicle formatiu que combina la formació en aules de l’institut i les pràctiques als hangars de l’aeròdrom és producte d’un conveni entre la Generalitat i l’empresa privada Futurhangars -participada per Airpirineus-.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí