‘Obert x vacances’

0
788

Ràdio Sant Fruitós se suma a partir de dilluns a les més de cinquanta ràdios locals que tenen ‘Obert x vacances cada matí, de 9h a 11hCarles Carvajal (Badalona Comunicació) presenta de dilluns a divendres un magazín d’estiu amb continguts informatius i d’entreteniment aportats per les mateixes emissores.
A la primera hora, de dilluns a divendres, s’analitza l’actualitat de la jornada amb entrevistes, desmuntaran alguna notícia que pot semblar ‘fake’ i recordaran cançons d’altres estius. A més, hi haurà seccions diàries: ‘Nova emprenedoria‘ (dilluns), ‘Els productes de casa‘ (dimarts), ‘Jo t’ho porto a casa‘ (dimecres), ‘Estiu al país‘ (dijous) i ‘La ruta km0‘ (divendres). També en aquesta primera hora del magazín les ràdios comptaran amb espais setmanals: dilluns, ‘El doctor de guàrdia‘; dimarts, ‘Suport emocional‘; dimecres, ‘Nutrició‘; dijous, ‘Tecnologia per a tothom‘, i divendres, ‘Cap de setmana a mida’.
La segona hora del programa comença, de dilluns a divendres, ‘Trepitjant territori’, ‘La cançó que ens recorda l’estiu‘, ‘Voltant pel món‘, un concurs de TikTok, i un espai on els oients explicaran com serà el seu dia. De 10h a 11h també hi ha seccions diàries: dilluns, ‘Monòlegs d’estiu‘; dimarts, ‘Idiomes de butxaca‘; dimecres, ‘El banyista de...’; dijous, ‘Qüestions banals‘; divendres, ‘Tots ens equivoquem‘ i ‘Festes majors confinades‘; dilluns i dimecres, música en directe i dimarts i dijous, receptes d’estiu.
Obert x vacances‘ ens garanteix del tres d’agost al 4 de setembre, dues intenses hores de connexions en directe, país, actualitat i molt i molt entreteniment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí