Sant Fruitós demana al govern de l’estat espanyol poder utilitzar el superàvit de l’any passat

0
382
El ple ordinari del mes de setembre.
El ple ordinari del mes de setembre.

Sant Fruitós demana a la Moncloa poder fer servir el romanent del pressupost de l’any passat. L’acord de la Federació Espanyola de Municipis i el govern espanyol diu que els Ajuntaments han de cedir a l’estat el seu superàvit per administrar-lo. Això va ser posar les mans al cap als governs locals i Sant Fruitós n’és un.

El ple municipal d’ahir duia una moció on, per un costat, demana els estalvis per fer front als costos econòmics provocats pel COVID i, per l’altre, tanca la porta al govern espanyol a cedir-li el seu romanent. L’alcaldessa, Àdria Mazcuñan, apuntava ahir que són els propis Ajuntaments qui els han d’administrar.

La moció la subscrivien tots els grups municipals.

D’altra banda, Gent Fent Poble es va dur les mans al cap després que l’Ajuntament tombés l’obra per fer una rampa a la Rosaleda. Una modificació de crèdit ha passat el pressupost de l’obra al barri santfruitosenc a la creació d’un skatepark per valor de 62.000 euros. Ho explicava el líder de Gent Fent Poble, Joan Carles Batanés, que també treia pit de la gestió que van fer a l’Ajuntament.

Gent Fent Poble també va lamentar que el futur de l’Hostal Pineda-Can Figueres seguís en l’aire després del ple d’ahir.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí