L’Ajuntament valora positivament el pla de mobilitat per les escoles però el veu insuficient

0
465

L’Ajuntament de Sant Fruitós vol fer un pas més en el pla de mobilitat per les escoles. De moment, celebra com ha funcionat, però creu que hi ha punts conflictius que poden millorar. Un d’ells és el Paidos, on hi afegiran un pàrquing.

Després d’una setmana des de l’inici del curs escolar, l’Ajuntament de Sant Fruitós fa autocrítica sobre el pla de mobilitat per millorar els accessos i les sortides a les escoles. El regidor encarregat de seguretat, David Ruiz, explica a Ona Bages que hi ha punts on pot millorar i ho faran en les properes setmanes.

Un cop aquestes millores es posin en marxa, l’Ajuntament mirarà de fer-ho arribar als ciutadans pels mitjans que té a l’abast. De moment, miraran de consensuar-lo amb les famílies dels estudiants.

La valoració d’aquests primers dies, però, és positiva.

Dins del pla de mobilitat, l’Ajuntament ha contractat 4 agents cívics per controlar l’entrada i la sortida de les escoles.

Per cert, Sant Fruitós es suma a la llista de centres amb grups confinats. A l’escola Monsenyor Gibert s’hi ha detectat un cas positiu de COVID i demà, 23 de setembre, els estudiants del grup bombolla faran les classes des de casa.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí