Gent Fent Poble carrega contra l’equip de govern després 100 dies del canvi a l’alcaldia

0
766
Xavier Racero, Núria Clarella, Joan Carles Batanés i Carme Cruz en roda de premsa.
Xavier Racero, Núria Clarella, Joan Carles Batanés i Carme Cruz en roda de premsa.

Gent Fent Poble acusa a l’equip de govern de Sant Fruitós d’empitjorar la gestió de l’Ajuntament després de 100 dies de mandat. El 17 de juny, prosperava la moció de censura d’Esquerra, PSC i Junts i Àdria Mazcuñan prenia possessió de l’alcaldia al poble. Ara, el grup que lidera Joan Carles Batanés apunta que l’Ajuntament ha aturat inversions i projectes i s’ha reduït la feina que feia Gent Fent Poble al govern.

LA TRANSPARÈNCIA

Batanés divideix en tres grans blocs la feina que s’ha deixat de fer o ha disminuït a Sant Fruitós. El primer és la transparència. Gent fent Poble assegura que ara és més complicat accedir a expedients, decrets i documents que abans. L’exalcalde n’ha posat un exemple en roda de premsa.

LA GESTIÓ

Batanés també assenyala que la moció de censura no tenia sentit perquè en quant a la gestió, el segon bloc, l’equip de govern actual no ha canviat res, si no que ha reduït la quantitat de punts que es votaven en junta de govern. La regidora de Gent fent Poble Núria Clarella hi afegeix que la moció tenia motius personals enlloc de polítics.

LA FEINA FETA

El tercer bloc és la feina de l’equip de govern. Batanés ha posat d’exemple la gestió de Mazcuñan en quant al COVID.

LA RESPOSTA DE L’EQUIP DE GOVERN

El tinent d’alcalde, David Uró, surt al pas de les acusacions i assegura que la meitat de punts que critica Gent fent Poble no són certs. En especial, assenyala a la gestió del COVID en declaracions a Ràdio Sant Fruitós.

Uró defensa que moltes de les crítiques de Gent fent Poble ja les han contestat en reunions. Afegeix que hi ha altres qüestions no les han posat abans sobre la taula i les han anunciat per tensar l’ambient.

Uró qualifica d’irresponsable dir que l’Ajuntament no ha fet res per paliar els efectes del COVID a Sant Fruitós.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí