Sant Fruitós i Torroella quedaran units amb un carril bici

0
513

De Sant Fruitós a Torroella en bicicleta i del revés. Fins ara, els ciclistes havien de passar per la carretera si volien desplaçar-se d’un nucli a l’altre. Ara, l’Ajuntament vol posar un carril bici entre el barri i el poble que anirà de forma paral·lela a la carretera N-141c que va del Restaurant Can Ferrer de Torroella fins a l’entrada al nucli de Sant Fruitós.

De moment, l’Ajuntament ha encarregat la redacció del Projecte que acabarà traçant exactament el recorregut que farà aquesta nova via. Per fer-ho, l’empresa que ho faci haurà de tenir en compte l’orografia del terreny que uneix Sant Fruitós i Torroella.

Aquesta nova via és el primer projecte d’un nou model estratègic per Sant Fruitós. Començarà a Torroella perquè és el barri més proper al nucli i els residents s’han de deesplaçar per poder utilitzar els serveis municipals o fer la compra. També s’ha triat Torroella perquè és una zona d’enllaç als camins del Llobregat i al pla de vies blaves que ha impulsat la Generalitat.

Tot plegat forma part d’un projecte de comunicació de vies ciclistes més ambiciós. L’objectiu és crear una xarxa intermunicipal entre Sant Fruitós i els pobles veïns. De fet, l’Ajuntament ja ha començat a treballar amb Manresa i Sant Fruitós per definir diferents carrils. Un d’ells unirà Sant Fruitós amb Manresa i un altre Santpedor, Pineda de Bages i Manresa. A llarg termini, la via ciclista que unirà Sant Fruitós i Torroella també anirà fins al pont d’entrada de Navarcles.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí