El policia Esteve Verneda il·lusionat amb la medalla de bronze a la constància i dedicació

0
765

Esteve Verneda és policia del cos de policia municipal de Sant Fruitós de Bages des de fa 16 anys. A principis de març va rebre la medalla de bronze a la constància i dedicació en la seva tasca professional com a policia. La medalla es dóna als professionals que porten 15 anys al cos de policia de Sant Fruitós de Bages.

16 anys donen per molt i més quan s’és policia i es viuen escenes com el tiroteig a la casa Tous de Pineda de Bages l’any 2008 o incendis a la carretera de Vic de Sant Fruitós de Bages. La medalla la va rebre en la celebració de la festa anual de la patrona de la policia local de la mà de l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés.

Dins el marc de la festa, es van dur a terme activitats des de bon matí, tot i que els actes més importants de la jornada van tenir lloc al migdia a la sala polivalent del Nexe on es van realitzar parlaments de la mà de l’Alcalde, el regidor Tomás Casero i el Cap de Policia Local de Sant Fruitós, Josep Maria Campdepadrós.

L’alcalde, Joan Carles Batanés, va destacar els canvis que s’han fet per millorar la unitat i va voler posar de manifest els reptes de futur que passen, per exemple, per l’ intercanvi d’experiències amb d’altres policies locals que poden resultar molt positives i enriquidores.

El regidor de Seguretat Ciutadana Tomás Casero també va voler destacar l’evolució notable de la policia al poble i, en la mateixa línia, Josep Maria Campdepadrós, va mencionar la voluntat de servei, l’excel·lència i la professionalitat com trets fonamentals en el cos.

En acabar els parlaments es va signar un document de consolidació de vincles policials entre les policies locals de Lloret de Mar i Sant Fruitós de Bages. L’acte va concloure amb el lliurament de reconeixements i felicitacions a diversos membres de la policia local de la mà de Batanés, Casero i Campdepadrós.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí