Atrapen a Grècia el còmplice del lladre de la casa dels Tous a Sant Fruitós de Bages

0
770

La investigació el vincula també amb tres robatoris a cases del Baix Empordà

Font: CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals). La policia ha detingut a Grècia el còmplice del lladre que el 2006 va assaltar la casa dels propietaris de l’empresa Tous, a sant Fruitós de Bages. El jutge l’ha enviat a la presó i els Mossos el vinculen amb tres robatoris més a cases del Baix Empordà.

El 18 d’agost passat, els Mossos van interrompre dos lladres quan intentaven assaltar un xalet a Calonge. Després d’una persecució policial a gran velocitat, els lladres van aconseguir escapar-se. Un continua fugat, l’altre és el que acaben de detenir a Grècia.

Els Mossos d’Esquadra creuen que el detingut i l’altre lladre, que continua evadit de la justícia, poden estar relacionats amb l’assalt a la casa dels Tous i també poden ser els autors d’una onada de robatoris que hi va haver en cases del Baix Empordà l’estiu passat.

De moment, el detingut ha entrat a la presó per un delicte continuat de robatori amb força en casa habitada. L’advocat de la defensa hi ha presentat recurs i ara l‘Audiència de Girona haurà de determinar si el deixa en llibertat o el manté empresonat a l’espera del judici.

Imatge: robatori al xalet dels Tous gravades per les càmeres de seguretat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí