Torna la Gran Panera de Ràdio Sant Fruitós després de 3 anys

0
936
Laia Pich, la guanyadora de la darrera panera de Ràdio Sant Fruitós.
Laia Pich, la guanyadora de la darrera panera de Ràdio Sant Fruitós.

Ja està valorada en més de 700 euros, gràcies a la col·laboració de 25 comerços i locals del poble i mica en mica s’hi van sumant més establiments. 

L’Associació de Ràdio Sant Fruitós ha tornat a promoure la panera i venda de llumenetes després de 3 anys per impulsar el comerç local. El director de Ràdio Sant Fruitós, Toni Candàliga, explica per què han volgut recuperar la tradició de la panera.

Hi participen l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós de Bages amb 2 vals de 50€, el Nou Celler amb un lot de vins i El Piscolabis amb 2 menús. Hi ha mig metre de pizza del Cantegrill, esmorzars de la Cuina del Bosquet, la Fleca Sallent i La Cafetera. Pels qui us agradin els dolços la panera també compta amb vals per pastissos de la Pastisseria Dani i Lo Dolç; un val de La Mar de Bo de 15€, vals de pa de Fet de Farina, pollastres de la Polleria Sant Fruitós, i fuet, llonganissa i bull blanc de Cal La Belen, a més d’un val de 10€ de descompte. No hi faltarà l’espatlla de pernil del BonÀrea, ni el rentat i 30 euros de combustible de Petro Pintó. Pels més presumits, també guanyareu un tall de cabell de la Perruqueria Mas i un conjunt de bufanda i guants de Silouette. Però és que la cosa no acaba aquí! A la panera de Ràdio Sant Fruitós, també hi ha un marc de fotos de Foto Isidre, un lot de contes infantils i juvenils de la Llibreria Ferrer, un val de Joanan@33 i un massatge de Aqua. V20 regala un mes gratuït, Gossos Equilibrats un joc de productes canins i un sac de pinso i La Samarretta també hi participa.

Toni Candàliga vol agraïr la participació i esforç de tots els comerços com a director de Ràdio Sant Fruitós:

A qui li toqui la llumeneta coincidint amb les 3 darreres xifres del número de loteria del 22 de desembre, s’ho emportarà TOT.

Anirem actualitzant els comerços i locals que participen a 

Qui vulgui comprar llumenetes ho pot fer per 1 euro contactant a Ràdio Sant Fruitós o visitant:

  • Piscolabis 
  • Petro pintó
  • Fet de Farina
  • Foto Isidre
  • Pastisseria Dani
  • Silhouet
  • La Samarreta
  • Fleca Sallent (està plena)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí