Els alumnes de l’escola Paidos recullen aliments per Càritas

0
525
Recollida d'aliments del Paidos. - FOTO: Aj Sant Fruitós
Recollida d'aliments del Paidos. - FOTO: Aj Sant Fruitós

Els alumnes de l’escola Paidos recullen aliments per Càritas Sant Fruitós. Es tracta d’una iniciativa que pren anualment l’escola amb la novetat que aquest 2020 s’han encarregat de la recollida els professors enlloc dels alumnes de quart de primària.

A la recollida hi participen els estudiants de P3 fins a quart d’ESO i dins d’aquest canvi organitzatiu, cada curs ha treballat prèviament la recollida a l’assignatura de valors que cursen a l’escola. L’objectiu és que els alumnes agafin consciència i trencar alguns estereotips. El cap d’estudis d’infantil i primària i organitzador de la recollida, Ivan Pozo, explica a Ona Bages com s’han distribuït la feina aquest any.

Els aliments recaptats els han entregat a Càritas Diocesana de Sant Fruitós per ajudar a les famílies del poble que ho necessitin. La valoració que treu al centre de la recollida d’aquest any és positiva i Pozo apunta que el motiu és perquè els alumnes ho han treballat a classe.

La iniciativa l’havien portat sempre els alumnes de quart de primària i ara valoraran si tornar a donar-els-hi de cara a la campanya de l’any que ve o continuar deixant-ho en mans dels professors.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí