Sant Fruitós bonificarà les obres a comerços d’alguns carrers del poble

0
602
El ple ordinari del mes de gener.
El ple ordinari del mes de gener.

L’Ajuntament de Sant Fruitós incentiva les obres en negocis locals per potenciar un teixit de comerços locals. A través d’una ordenança fiscal aprovada ahir al ple ordinari de gener, bonificarà les reformes en negocis d’algunes zones del casc antic. L’equip de govern defensa que millorarà el poble econòmicament, urbanisticament i socialment.

Es tracta de l’únic punt que tenia el primer ple de l’any, i va ser sobrevingut. El cas és que les ordenances fiscals per aquest 2021, que ja es van aprovar l’any passat, tenien previst bonificar un 50% de les obres a les zones comercials estratègiques. Ahir, el ple va definir quines són aquestes zones. Són els carrers: Sallent, Germán Duran i la Carretera de Vic.

El regidor d’urbanisme, David Uró, assegura que ajudarà als comerços a ser més forts davant de les empreses de venta en línia.

El PSC i Junts per Sant Fruitós, a l’equip de govern, van aplaudir l’ordenança. Cristina Murcia i Felip Echarri en són regidors.

Gent fent Poble veu bé l’ordenança, però el líder del grup, Joan Carles Batanés, apuntava que no comprèn perquè només s’incentivaran les obres a alguns carrers i no a tots.

El grup a l’oposició va ser l’únic que va votar en contra d’incloure aquest punt sobrevingut perquè diuen que ningú va comptar amb ells a l’hora de preparar aquests punts. En aquesta línia, l’ordenança va quedar aprovada amb els vots d’Esquerra, Junts i Socialistes i els vots en contra de Gent fent poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí