El Montpeità premia a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Poble per la lluita contra la COVID-19

0
478

El Montpeità ha premiat a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del Poble per la lluita contra la COVID-19. Van fer entrega del Premi Montpeità divendres al vespre en un acte marcat per la pandèmia on van ser protagonistes les històries de la lluita contra la malaltia i les mesures per prevenir-les.

Una gala diferent que es va poder seguir per internet. L’excepcionalitat del moment, també va fer replantejar els premis que van anar a parar a un grup de persones que ha fet mans i mànigues a Sant Fruitós per fer front a la pandèmia. Ho explicava el membre del setmanari, Jordi Julià.

Durant l’entrega van parlar tant voluntaris com el president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Sant Fruitós, Pedro Garrote. Va agraïr tant als sectors professionals que han fet tasques per aturar la pandèmia com, sobretot, als voluntaris que han impulsat iniciatives contra la COVID-19.

Un d’aquests voluntaris és en David Vila, un dels impulsors del grup de confecció de mascaretes i bates. Vila posava un exemple de l’esforç d’aquest grup de persones.

Una altra conseqüència de la pandèmia és que le premi al subscriptor que també entrega el setmanari tampoc es va poder donar.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí