Centenars de persones participen en el 19è Torneig de Pasqua Paidos Memorial Martí Orive

0
725

JAUME AMBRÒS/REDACCIÓ. Centenars de persones entre jugadors i familiars, han col·laborat en la 19a edició del torneig de pasqua de futbol i bàsquet que s’ha fet a Sant Fruitós de Bages i que ha durat cinc dies, de dissabte a dimecres. Enguany, se celebrava el torneig dins dels actes de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016.

En total 24 equips de bàsquet masculí i 12 de femení, amb 10 o 12 jugadors per equip, més els 12 equips del torneig de futbol que es va celebrar diumenge al camp de futbol. Sant Fruitós de Bages conclou així cinc dies d’esport intensos que han omplert el pavelló municipal d’esports i el camp de futbol de gom a gom.

Dimarts a la tarda, es va celebrar l’última jornada del 19è Torneig de Pasqua que va acabar, en paraules del coordinador d’educació física de l’escola PAIDOS, Jaume Ambròs: “amb un bon gust de boca i on tots els participants han gaudit d’uns dies plens d´esport a Sant Fruitós, amb un any especial en què Sant Fruitós de Bages és Ciutat del Bàsquet Català 2016, i on el futbol també hi ha estat protagonista”. A la jornada de dimarts també hi van convidar el Granollers, que l’any passat va ser Ciutat del Bàsquet Català 2015.

A l’acte de cloenda del torneig hi van assistir l’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, el regidor d’esports, Tomàs Casero, el President Cooperativa Paidos, Josep Orive, el President AEE Paidos, Toni Gener i el coordinador de la comissió Sant Fruitós de Bages Ciutat del Bàsquet Català 2016 (SF2016), Ricard Planas. Ramon Ferrer i Anna Moliner van conduir l’acte amb les actuacions de les Cheerleders de l’Escola Paidos de segon d’ESO i la mascota de SF2016, el Boti-Boti.

Abans del lliurament dels trofeus de la classificació de dimarts i del tancament del Torneig, tot el pavelló va fer un minut de silenci en respecte a les víctimes dels atemptats de Brussel·les del matí.
L’alcalde de Sant Fruitós de Bages, Joan Carles Batanés, va expressar la inversemblança d’assabentar-se d’actes com els de Brussel·les, sabent que a Sant Fruitós hi hagi persones que donen exemple d’amistat i companyonia, capaces de fer esport amb una rivalitat sana com en els partits del 19è Torneig de Pasqua. L’alcalde va acabar dient que “a Sant Fruitós sempre hi tenim un espai per l’esport i el bàsquet”.

Carles Orive i Anna Moliner han estat els encarregats de coordinar el torneig. Un torneig que ha comptat amb la participació de moltes persones i entitats: monitors, entrenadors, voluntaris de Sant Fruitós Ciutat del Bàsquet Català 2016, el Grup de Pares i Mares col.laboradors, l’ASFE, l’EBSF, el SFEF, el FC Fruitosenc, la FCBQ, el Col.legi d´Àrbitres de Bàsquet, el Bar del Pavelló, el Bar del Camp de Futbol, el conserje José Ma Listan, comerços del poble… amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

A banda del torneig de bàsquet, dimarts a la tarda es va celebrar el partit de reconeixement als jugadors formats al Paidos i que juguen en equips de Sant Fruitós Escola de Futbol (SFEF) i altres Clubs.

L’AEE PAIDOS va organitzar aquesta trobada de futbol dins dels actes del 19è Torneig de Pasqua. El Paidos té molta tradició amb el futbol i molts nois i noies, com la reconeguda Paula Fernàndez, s’han iniciat a l’escola de futbol. Molts d’ells juguen amb equips de la comarca i de Catalunya com al SFEF, Manresa, Nastic, Igualada, Sallent, Callús o el Barça.

Els entrenadors Joel Casas (CE Manresa) i Jordi Perez (FC Barcelona) i el Futbol Club Fruitosenc i Sant Fruitós Escola de Futbol van ser els encarregats d’organitzar les jornades de futbol del Troneig, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí