El Museu de la Vinya i el Vi de Sant Fruitós reobre les seves portes aquest dijous

0
893

El passat 30 d’octubre, el Museu de la Vinya i el Vi de Sant Fruitós de Bages va tancar les seves portes a causa de la pandèmia. Ho feia gairebé cinc mesos després de la seva inauguració. Des d’aquesta tarda, però, torna a ser visitable.

Ho farà amb uns horaris ampliats, que permeten que els ciutadans que encara no hagin gaudit del nou museu puguin fer-ho amb comoditat. Aquests es reparteixen en tres dies: els dijous, de cinc a set de la tarda; els dissabtes, de deu del matí a les dues; i el diumenge, d’onze del matí a la una del migdia. Tot i això, les instal·lacions situades als baixos de Cal Casajoana també poden visitar-se fora d’aquests horaris prèvia reserva per correu electrònic. La tècnica del Museu de la Vinya i el Vi, la Liliana Costa, celebra la notícia.

Liliana Costa, tècnica del Museu, celebra la reobertura

El Museu de Sant Fruitós està dedicat a la memòria de la vinya i està situat en un indret on en el passat se solia elaborar el vi.

Liliana Costa, tècnica del Museu, explica què podem trobar en el Museu de la Vinya i el Vi

Després d’un temps a l’espera del vistiplau de les autoritats per reobrir, el Museu de la Vinya i el Vi compta amb totes les mesures de seguretat i s’adapta a les indicacions que marca el Procicat. Liliana Costa ens explica les garanties i les limitacions.

Liliana Costa, tècnica del Museu, detalla les mesures de seguretat preses

L’entrada al recinte serà gratuïta per a tots els públics.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí