Sant Fruitós inhabilita el recurs de l’empresa que havia de construir el crematori municipal

0
666
El ple ordinari del mes de novembre.
El ple ordinari del mes de novembre.

Inhabilitat el recurs de l’empresa responsable de construir el crematori de Sant Fruitós. L’Ajuntament, reunit en ple, va descartar l’al·legació de Vigincost 2015 en considerar que havien incomplert el contracte signat.

Aquest conveni s’havia signat amb l’anterior alcalde, Joan Carles Batanés, tot i que segons explicava ahir l’actual alcaldessa Àdria Mazcuñán, la rescissió es va produir per una manca de compromís de la part contractada. 

Àdria Mazcuñán explica l’inhabilitació del recurs

D’altra banda, l’alcaldessa de Sant Fruitós, va assegurar que portaven al ple el recurs interposat per aquesta empresa, que no estava d’acord amb aquesta mesura, perquè és potestat del ple decidir-ho. I així ho exposava.

L’alcaldesa explica la inhabilitació del recurs

Aquest, però, no va ser l’únic punt del dia estrella. Sant Fruitós també va aprovar l’adhesió al Protocol davant les violències sexuals en espais públics d’oci de la comarca del Bages, al qual ja s’han adherit altres municipis. Àdria Mazcuñán alcaldessa, defensava així aquesta acció:   .

L’alcaldessa Àdria Mazcuñán explica la importància d’adherir-se al protocol

D’altra banda, però, també va quedar aprovada provisionalment la taxa de l’ús dels pisos d’acolliment residencial d’urgència. 

Pel que fa a Gent Fent Poble, l’oposició va tancar la sessió amb dues preguntes al govern de Mazcuñan. Una d’elles, sobre el nou pavelló. A l’altre, Joan Carles Batanés va preguntar al regidor David Uró pels informes de l’expedient de l’Hostal Pineda – Can Figueras. El cap de l’oposició va demanar on es poden trobar aquests informes de la següent manera: 

Joan Carles Batanés (Gent Fent Poble) pregunta pels informes

Tot i que el ple va estar marcat pels retrets entre govern i oposició, ambdues parts van aprovar bona part dels punts del dia i també les mocions presentades per l’Ajuntament. Aquestes van ser tres: la commemoració  del  dia  Internacional  de  les dones, la declaració de Sant Fruitós de Bages com a municipi feminista i un darrer sobre els presos.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí