La Biblioteca Municipal acollirà l’exposició d’il·lustracions “L’univers en les empremtes dels amants”, de l’artista local Clara Oliveres

0
646
Clara Oliveres just en el moment en que va acabar el mural. Fotografia: Marc Vila
Clara Oliveres just en el moment en que va acabar el mural. Fotografia: Marc Vila

Sant Fruitós es prepara per al Dia Mundial de la Poesia amb una exposició a la Biblioteca Municipal. El plat fort seran les il·lustracions de l’artista local Clara Oliveres.

Aquest dijous, a la Biblioteca Municipal es presentarà una exposició d’il·lustracions fetes pel poemari “L’univers en les empremtes dels amants”, del poeta Josep Ballesteros. Per la seva banda, les imatges corresponen a la Clara Oliveres, que també participarà en la pintada del mural feminista de la campanya “Carrers Lliures de Por”. L’artista explica la importància d’aquesta exposició.

Clara Oliveres explica la importància d’aquesta exposició

La presentació de l’exposició es durà a terme a les 8 del vespre del mateix dijous i comptarà amb la presència de la il·lustradora i amb el recital de poesia de l’autor Josep Ballesteros. 

L’Ajuntament ha assegurat que l’esdeveniment se celebrarà amb totes les mesures de seguretat i prevenció. Clara Oliveres explica què podran trobar els assistents a l’exposició.

Clara Oliveres explica com serà l’exposició “L’univers en les empremtes dels amants”

L’exposició es podrà veure fins al dia 1 de maig a la Biblioteca Municipal de Sant Fruitós.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí