Sant Fruitós reprèn els actes presencials programats per al Dia Internacional de la Dona

0
528

A Sant Fruitós, arrenquen els actes presencials del Març Lila. Ahir ja es van reprendre els actes presencials programats per al Dia Internacional de la Dona i, de fet, es van celebrar els tres primers.

El més destacat va ser l’acte institucional que es va celebrar al migdia i al vespre a l’Ajuntament. L’alcaldessa Àdria Mazcuñán va llegir un manifest sobre la jornada del 8-M, acompanyada de veïnes de Sant Fruitós i fins i tot d’altres governants, com ara la Laia Feliu, regidora de Cultura i Festes, que remarcava el fet d’haver pogut celebrar l’acte finalment.

Laia Feliu, regidora de Cultura i Festes, valora la lectura del manifest

També va assistir-hi la Cristina Múrcia, regidora de Veïnatge i Convivència, entre altres àrees, que va destacar la implicació per part de les dones de Sant Fruitós amb aquest acte institucional.

Cristina Múrcia, regidora de Veïnatge i Convivència, celebra l’assistència de ciutadanes durant l’acte

Al matí també es va començar a pintar el mural ‘Carrers lliures de por’, del col·lectiu feminista Mai Sense Veu, amb l’ajuda de l’artista local Clara Oliveres. Valora l’acció l’Irene Kosanovic, representant de l’associació.

Irene Kosanovic, representant de ‘Mai sense veu’, explica la pintada de mural

Està previst que aquest mural s’acabi aquest cap de setmana i que serveixi com a inspiració per als joves. De fet, està situat tot just davant del casal del Nexe Espai Jove. És una de les accions presencials més destacades previstes per aquest mes de març. Irene Kosanovic valora positivament el programa previst per l’Ajuntament per enguany.

Irene Kosanovic aplaudeix el Març Lila

Per últim, la jornada presencial va concloure amb la presentació de l’exposició d’il·lustracions “L’univers en les empremtes dels amants”, de la mà de la Clara Oliveres, autora de la galeria, i del Josep Ballesteros, autor del poemari. Tots dos ho van fer a la Biblioteca Municipal. L’exposició estarà oberta al públic gratuïtament fins al proper 1 de maig.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí