Finalitzen els treballs de millora del clavegueram del polígon Sant Isidre

0
575
Foto: poligonsbages.cat
Foto: poligonsbages.cat

Els treballs de millora del clavegueram del polígon Sant Isidre de Sant Fruitós de Bages ja han conclòs. Aquestes obres estaven actives des del passat mes de gener.

Concretament, les modificacions es van acabar d’enllestir a finals de la setmana passada, i formen part del programa de modernització de polígons de la Diputació de Barcelona. Aquests treballs permetran augmentar la capacitat hidràulica del clavegueram, amb l’objectiu d’evitar sobreeiximent en cas de pluges intenses.

Les obres van iniciar-se el passat mes de gener i han finalitzat una setmana abans del que havia previst la Diputació i l’Ajuntament. En total, s’ha instal·lat un nou col·lector modernitzat, que substitueix l’anterior, i s’ha col·locat un nou punt de desguàs a través  d’una connexió per sota de la carretera. Aquest nou sistema permetrà fer modificacions sense haver de tallar mai el trànsit.

L’Ajuntament ha anunciat que el total de la inversió ascendeix als gairebé 212.000 euros, un import que suposa una rebaixa de 18.000 euros pel consistori sobre el preu d’adjudicació.

La tasca de modernització del polígon, però, coincideix amb la notícia que Freigel abandonarà la planta de Sant Fruitós el proper mes d’abril, al·legant precisament l’obsolescència de les actuals instal·lacions.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí