Polèmica per l’endarreriment del gimnàs de l’escola Pla del Puig

0
552

Continua la polèmica amb l’endarreriment del gimnàs de l’escola Pla del Puig. Ahir, el govern municipal va culpar l’anterior alcalde, Joan Carles Batanés, del conflicte que ha generat el projecte.

En un comunicat emès aquest dijous, l’Ajuntament va defensar-se amb contundència de les crítiques rebudes per la comunitat educativa de l’escola Pla del Puig a començaments de setmana. El govern va assegurar que “cal fer la feina ben feta” i que “els nyaps no serveixen per res”. Felip Echarri, regidor d’Ensenyament, explica la situació actual del projecte

Felip Echarri, regidor d’Ensenyament, explica la situació actual del gimnàs de Pla del Puig

El regidor d’Ensenyament de Sant Fruitós també ha mostrat comprensió amb els afectats per aquest endarreriment de les obres i ha promès que el govern local farà tot el possible per accelerar el procés.

Felip Echarri (Ensenyament) reacciona al comunicat de l’escola Pla del Puig

En el comunicat de l’Ajuntament, però, s’acusa a l’anterior alcalde, Joan Carles Batanés, com a culpable de la situació actual. El consistori parla de “promeses buides i mal gestionades”, i fins i tot titlla de “trampa de milió i mig d’euros”, el projecte que va impulsar l’anterior govern.

Per la seva banda, l’ex alcalde i cap de l’oposició, Joan Carles Batanés, ha defensat que la seva administració va deixar el projecte a punt i ha criticat que l’actual Ajuntament ja havia decidit abans d’aquests informes que no començaria les obres enguany.

Joan Carles Batanés, de Gent Fent Poble, defensa que el gimnàs ja es pot fer

El líder de Gent Fent Poble també ha desitjat que finalment el projecte pugui tirar cap endavant. El seu grup municipal encara no s’ha posicionat oficialment, però té previst fer-ho properament a través d’un comunicat.

En aquest sentit, també hi ha més actors implicats. Algunes entitats esportives de Sant Fruitós compten amb aquest segon pavelló com a instal·lació fonamental per a la pràctica esportiva dels seus equips. Xavi Navarro, president de l’ASFE, ha demanat un cara a cara entre totes les parts.

Xavi Navarro, de l’ASFE, demana un cara a cara

Per últim, ni l’escola Pla del Puig ni cap membre de la comunitat educativa del centre ha volgut reaccionar al comunicat de l’Ajuntament i es remeten a la seva nota de començaments de setmana.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí