La Biblioteca de Sant Fruitós acull una exposició de l’art romànic del Bages

0
535

La Biblioteca de Sant Fruitós acollirà aquest mes d’abril una exposició de l’art romànic del Bages. Aquesta es pot visitar des del 18 d’abril fins al 18 de maig en l’horari habitual de la biblioteca.

La mostra d’aquests documents compta amb l’ajuda de l’Associació d’Amics de l’Art Romànic del Bages que han fet un vídeo explicatiu que també es troba a l’exposició. A més de poder veure la mostra de l’art romànic, també hi ha guies de rutes paisatgístiques per a poder fer caminant, en bici o en cotxe. La Conxita Fenoy, directora de la biblioteca dóna la seva opinió sobre l’exposició:

Conxita Fenoy, directora de la Biblioteca Municipal, parla sobre l’exposició

Cal recordar que la Biblioteca de Sant Fruitós és un Punt d’Informació Turística del Bages, i que hi podreu trobar tota la informació turística de la comarca. A tot el Bages hi ha gran quantitat de ponts, esglésies, castells, torres i monestirs romànics de gran valor històric i arquitectònic. La directora de la biblioteca aclareix si han tingut un augment en els préstecs de llibres amb aquest contingut.

Conxita Fenoy, directora de la Biblioteca Municipal, parla sobre el nombre de préstecs

La mostra es pot visitar en l’horari habitual de la biblioteca, de dilluns a divendres de 15.30h a 20.00h i els dimecres i dissabtes de 10.00h a 13.00h. No obstant això, del 2 al 5 d’abril, la biblioteca romandrà tancada.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí