La Falguera, nou programa per fer d’altaveu de les iniciatives feministes del món rural

0
540

Ràdio Sant Fruitós comptarà a partir d’aquest divendres amb un nou programa gravat a Ràdio Solsona que vol tenyir de lila diverses ràdios de la Catalunya Central.

La Falguera és un programa radiofònic que va neixer amb la intenció de fer d’altaveu de les iniciatives feministes del món rural. Tracta l’actualitat del Solsonès i amplia l’eix de mires explicant moviments d’arreu on les protagonistes són les dones. El programa va sorgir dins del Grup de Gèneres del Casal Popular La Fura, de la inquietud de dues periodistes que en formen part, l’Anna Pujol Navarro i l’Anna Montraveta Riu, que integren l’equip juntament amb la Laia Camprubí Presseguer, Maria Moreno Viladrich i Anna Bonet Pelaez.

L’espai també compta amb la col·laboració habitual de més membres del Grup de Gèneres i d’altres entitats feministes de la Catalunya Central i dels Pirineus.

El programa de periodicitat mensual i d’una durada de 45 minuts, s’emetrà el tercer divendres de cada mes, de 21 a 22 h, després de Música per la Llibertat.

Podeu recuperar programes anteriors de La Falguera al següent enllaç: https://linktr.ee/Lafalguera

Per conèixer més sobre la Falguera també podeu visitar el seu Instagram: @lafalgueraradio

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí