Sala i Ricardis presenten avui la seva 18ena edició amb motiu de Sant Jordi

0
565

A Sant Fruitós, aquesta diada de Sant Jordi es presentarà la 18a edició del conte “Sala i Ricardis, una història confinada”. 

Avui a les 6 de la tarda s’exposarà el conte que narra les aventures dels gegants Sala i Ricardis, al Teatre Cultural de Sant Fruitós. Aquest any, amb motiu de la pandèmia, l’edició tractarà sobre el confinament a casa. Una de les autores, Marina Romero, explica la temàtica del conte.

Marina Romero parla sobre la nova edició de Sala i Ricardis

Les encarregades de presentar l’acte seran les mateixes autores: l’escriptora Marina Romero i la il·lustradora Marta Genís. Totes dues estaran acompanyades per la contacontes Maria Navarrete, que narrarà el llibre als assistents.

La temàtica de les històries de la Geganta Ricardis i el Gegant Sala no serà com els anys anteriors. En altres edicions, els dos gegants de Sant Fruitós transportaven als lectors a diferents llocs del municipi, com les fàbriques tèxtils o el Museu. Aquest any en canvi, la temàtica ha estat la nova realitat que ens ha deixat la pandèmia. La regidora de cultura i festes de Sant Fruitós, Laia Feliu, ens parla sobre la presentació i el llibre.

Laia Feliu, regidora de Cultura, explica la presentació d’aquesta tarda

Des d’avui ja estan a la venda els contes, que valdran nou euros i inclouen un punt de llibre i una manualitat per als nens petits.  

L’acte serà presencial i gratuït com cada any, però degut a les limitacions d’aforament, els interessats hauran de fer una inscripció prèvia a través del codi QR que ha facilitat l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí