La cònsol de Bolívia visita Sant Fruitós amb motiu del CLAM

0
489

Després que l’any passat la COVID no ho permetés, el festival CLAM ha unit Bolívia i Sant Fruitós. La cònsol del país, Maya Nemtala, va passar per la seu rotativa que havia d’acollir el festival del 2020. FInalment ha sigut aquest any i ho ha fet per veure una sessió de cinema indígena bolivià.

La representant del consolat bolivià a Barcelona va poder veure el curtmetratge “Revolución” i la pel·lícula “Insurgentes”, que ha dirigit Jorge Sanjinés. L’acte també va comptar amb la presència del president del Festival, Valentí Oliveres.

L’alcaldessa Àdria Mazcuñan valora la jornada

El municipi ha pogut tenir accés a aquestes peces gràcies a la col·laboració del cònsol de Bolivia, en motiu de la celebració de l’any Lluis Espinal 2020.

Abans de la projecció que es va fer al Teatre Casal Cultural, que va estrenar una nova pantalla i un nou projector, Nemtala va visitar la casa natal de Lluís Espinal i la plaça del municipi que porta aquest nom. I després, acompanyada de l’alcaldessa i l’equip de govern va visitar la casa de la vila i va signar el llibre d’honors de l’Ajuntament.

L’alcaldessa Àdria Mazcuñan parla sobre la importància del festival i de la presència de la cònsol

El Festival Internacional de Cinema Social de Catalunya, el Clam, va donar el tret de sortida dissabte amb la projecció de “Polseres Vermelles”. I demà a les 7 de la tarda es podrà veure el documental “Una Niña”. Les entrades es poden adquirir a través de l’enllaç que ha facilitat l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí