Confirmat el retorn de la catorzena edició del campus Vitamina

0
455

Torna el campus Vitamina de Sant Fruitós de Bages. La d’enguany serà la catorzena edició i comptarà novament amb totes les mesures de seguretat.

Després de l’èxit de l’edició de l’any passat, on finalment es va poder oferir el servei, aquest 2021 el campus tornarà del 28 de juny al 10 de setembre. Un any més, oferirà una proposta lúdica i esportiva per als joves i infants de Sant Fruitós.

David Ruiz, regidor d’Esports de Sant Fruitós, explica els objectius de l’edició d’enguany.

El campus està organitzat per l’Ajuntament de Sant Fruitós i el Consell Esportiu del Bages, i està dirigit a les persones nascudes entre el 2007 i el 2017.

L’Ajuntament ja ha anunciat que el termini d’inscripcions comença avui i tancarà el 4 de juny. A més, pel dimecres 12 de maig, a les set de la tarda, està programada una xerrada informativa virtual que es podrà seguir al canal de YouTube de l’Ajuntament. Allà s’informarà als pares sobre les activitats i les mesures de prevenció que es prendran. En aquest sentit, el govern local també ha assegurat que si finalment l’activitat no es pot dur a terme, retornarà íntegrament l’import abonat a les famílies.

El regidor d’Esports, David Ruiz, explica quina serà l’orientació del curs.

Els horaris del campus seran de nou del matí fins a la una del migdia, tot i que l’organització ha deixat la porta oberta a ampliar l’horari de vuit del matí a dues de la tarda.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí