Sant Fruitós estrena amb èxit ‘Comerç al carrer’, la nova iniciativa per impulsar el comerç local

0
473

El passat dissabte al matí, Sant Fruitós de Bages va estrenar ‘Comerç al carrer’, una jornada amb establiments al carrer per promoure el consum de proximitat.

Diferents negocis de tots els àmbits van muntar una paradeta davant del seu establiment on van oferir els seus productes i serveis amb promocions, descomptes i obsequis. La iniciativa va ser impulsada per part de l’Associació de Comerciants local i l’Ajuntament, i va resultat tot un èxit pels comerços.

Dani Giner és el gerent del restaurant Cal Ladis i membre de l’Associació de Comerciants de Sant Fruitós.

Feia temps que l’Ajuntament i l’Associació de Comerciants treballaven en aquest format, que de moment no està confirmat si tindrà una segona edició. La idea formava part d’un catàleg de propostes que les dues parts van dissenyar per impulsar el comerç local.

Felip Echarri és regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de Sant Fruitós.

Des de les nou del matí i fins a dos quarts de dues de la tarda, els comerciants van muntar una paradeta tot just davant del seu establiment. Aquest fet els va permetre anar canviant de productes i tenir més visibilitat que en un mercat convencional, on totes les paradetes estan aplegades.

La Marta és la propietària de La Flor del Pirineu.

La jornada va comptar amb actuacions musicals que van dinamitzar la matinal. L’objectiu no era només ajudar els comerciants, sinó també animar els santfruitosencs a sortir al carrer i donar vida al poble.

Veïnes com Eva aplaudeixen la iniciativa.

Per compres superiors a 20€ es va regalar una bossa de roba amb l’eslògan “Jo compro al comerç local”. I per compres superiors a 10€ es van oferir tiquets bescanviables per refrescos i cafès als bars i restaurants adherits del municipi.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí