La Biblioteca Municipal organitza un taller infantil per a donar a conèixer el Geoparc de la Catalunya Central

0
466
Costes de Vilafresca i Ca l'Estruch de Navàs. Contacte de voisites guiades: Isidre Vinyes (647 65 87 13)

Aquest dimecres a les sis de la tarda, a Sant Fruitós de Bages es farà un taller infantil per a donar a conèixer el Geoparc de la Catalunya Central a la Biblioteca Municipal.

Està dirigit a nens de cinc a nou anys i s’ha anomenat “Seguint les petjades del passat”. Els més petits començaran a conèixer la fauna i la flora que hi va haver a la prehistòria a la comarca del Bages.

La Conxita Fenoy, directora de la biblioteca explica la iniciativa.

Els participants podran triar i remenar al Laboratori de Lectura, on trobaran llibres relacionats amb el món de la natura. D’altra banda, també es podran recrear fòssils que es podrien trobar a l’espai on hi va haver el mar interior fa quaranta milions d’anys. A més d’això, es comptarà amb el llibre de Sala i Ricardis anomenat “Les pintures rupestres”.

Aquest taller es fa en motiu de la celebració de la setmana europea dels Geoparcs. Al Bages hi ha el Geoparc de la Catalunya central, que pertany a la UNESCO i que es troba dins de la xarxa de geoparcs d’Europa.

La Conxita Fenoy valora l’acollida que acostumen a tenir aquest tipus de taller a la Biblioteca.

Les persones que estiguin interessades en portar els seus nens i nenes, s’hi ha d’inscriure prèviament a través del correu electrònic de la Biblioteca, trucant o presencialment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí