L’Ajuntament prepara un taller sobre els contractes de lloguer per als joves del municipi

0
446

I continuem a Sant Fruitós, perquè l’Ajuntament i el Nexe Espai Jove han organitzat un taller d’habitatge sobre els contractes de lloguer per al jovent del municipi.

Aquest s’anomena “El primer contracte de lloguer” i serà aquest dimecres a la tarda. La seva finalitat és que els joves s’introdueixin de mica en mica en el món dels contractes de lloguer i coneguin millor la normativa associada i les lleis respecte als arrendaments.

L’Estrella Morales, regidora de Joventut, ens dóna les claus d’aquest taller.

Els participants aprendran què és el que han de tenir en compte abans i després de signar un contracte d’habitatge. La sessió tindrà com a objectius que quan els joves hagin de fer un contracte de lloguer, entenguin les clàusules i les condicions abans de signar-lo. A més, que també tinguin alguns coneixements sobre les lleis d’arrendament i així s’assegurin que el que signaran es troba emparat per la llei. L’Estrella Morales analitza la importància d’aquest taller.

L’Estrella Morales analitza la importància d’aquest taller.

Des de l’àrea de Joventut animen als joves a participar-hi, ja que ho consideren un tema interessant i necessari. El taller serà en format telemàtic a dos quarts de vuit del vespre i les persones interessades s’han d’inscriure a l’instagram del Nexe Jove o a través de l’enllaç que s’ha habilitat al web de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí