Gent Fent Poble celebra el seu desè aniversari al Cobert de la Màquina de Batre

0
579

Gent Fent Poble va celebrar el passat dissabte el seu desè aniversari al cobert de la Màquina del Batre de Sant Fruitós de Bages. L’esdeveniment va comptar amb actuacions musicals i intervencions del president i el cap de llista de l’agrupació.

L’acte va començar passades les set de la tarda, amb una assistència d’unes 160 persones a dos quarts de vuit i amb un aire festiu i de celebració. A més, hi va haver un regal final per als assistents.

Joan Carles Batanés, repassa els deu anys de l’agrupació.

Com a acte d’obertura, va intervenir el president de l’agrupació David Serrano. A continuació va tenir lloc l’actuació musical de l’Aina i la Berta, en substitució del grup Txocan’s, que no hi va poder participar per haver estat en contacte amb un positiu, i haver de fer quarantena.

Els protagonistes van explicar que el partit es troba fort tot i estar a l’oposició i van destacar la seva gestió durant els anys que han estat governat.

Més entrada la tarda, va parlar també Joan Carles Batanés. Tot seguit, va haver-hi un pastís d’aniversari simbòlic. Tot plegat va conclure amb una actuació d’en Kevin Deké.

David Serrano, president de Gent Fent Poble, també va parlar sobre la relació entre l’associació i el grup municipal.

L’acte es va celebrar amb limitació d’aforament, tot i que no calia fer reserva prèvia, va ser a l’aire lliure i hi va haver distància entre els convidats.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí