Sant Fruitós de Bages organitza un espectacle humorístic aquest cap de setmana

0
416

El circ arriba a Sant Fruitós de Bages. Aquest cap de setmana, el poble rebrà la visita de l’espectacle ‘Absurd’.

Serà el diumenge a partir de les sis de la tarda, al Cobert de la Màquina de Batre. L’espectacle serà a càrrec de la companyia Circ Vermut. 

Aquest show combina una gran varietat de tècniques de circ, ritme de carrer i molt d’humor. La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equilibri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran les delícies de petits i grans. L’humor absurd, que ja és el segell de Circ Vermut, segueix tenint un gran protagonisme en l’espectacle combinant moments impressionants (amb un alt nivell de tècnica de circ), personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que faran que la riallada estigui assegurada.

Amb l’espectacle ‘Absurd’, el govern de Sant Fruitós continua apostant per esdeveniments a l’aire lliure i reunint cada cop a més persones. Això sí, amb totes les mesures de seguretat i mantenint la gratuïtat dels actes.

Per aquest esdeveniment, ja es pot sol·licitar l’entrada a través d’un link que ha habilitat l’Ajuntament al seu lloc web.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí