Les Marxes Exploratòries arriben a Sant Fruitós de la mà de Mai Sense Veu

0
464
El col·lectiu feminista Mai Sense Veu a la plaça Alfred Figueras aquest 8-M
El col·lectiu feminista Mai Sense Veu a la plaça Alfred Figueras aquest 8-M

Sant Fruitós acollirà aquest mes les Marxes Exploratòries organitzades pel col·lectiu feminista Mai Sense Veu. Aquestes marxes són rutes pels carrers i barris del poble per trobar els punts conflictius del municipi i transformar-los. I aconseguir que siguin més inclusius i segurs per a totes.

L’Anna Arconada, del col·lectiu Mai Sense Veu, ens explica què es farà durant aquestes marxes.

Aquesta iniciativa  prové de la campanya Carrers Lliures de Por que es va iniciar el novembre de 2020, i que es basa en l’urbanisme feminista. Aquest tipus d’urbanisme parteix de què l’entorn urbà no és neutre, i segueix una lògica patriarcal i capital. I aquesta iniciativa posa la vida quotidiana de les persones al centre de les decisions urbanes.

Aquestes marxes no són mixtes , i hi podrà participar qualsevol dona que visqui, treballi, estudiï o faci qualsevol activitat a Sant Fruitós.

L’Anna Arconada parla de la importància d’aquestes iniciatives.

El proper divendres dia 11 es faran dues marxes, una a dos quarts de deu del matí i l’altre a dos quarts de deu del vespre. Les persones que estiguin interessades a participar-hi s’hi poden inscriure al codi QR i al link de l’Instagram de Mai Sense Veu.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí