L’Ajuntament i l’ASFE signen un nou acord amb l’objectiu de promoure l’esport al municipi

0
612

L’Ajuntament de Sant Fruitós i l’Associació Sant Fruitós d’Esports, l’ASFE, renoven el seu compromís per promocionar l’esport al poble. 

Aquest conveni també contempla que l’entitat esportiva es faci càrrec de la gestió de les instal·lacions del pavelló municipal d’esports. El nou acord és en realitat una renovació de l’anterior, que estava a punt de finalitzar.

Xavi Navarro, president de l’ASFE, valora l’acord

El conveni estableix que l’ASFE facilitarà la pràctica esportiva als infants i joves del municipi i promocionarà l’activitat esportiva tant en el seu vessant lúdic com en l’esportiu, en les disciplines de bàsquet i voleibol.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Sant Fruitós es compromet a cedir l’ús del pavelló poliesportiu municipal a l’entitat per tal de fer les diferents activitats. A més, ambdues parts també han pactat una subvenció de 57.000 € per col·laborar en la realització d’aquestes.

Xavi Navarro explica els beneficis que tindran els infants

La signatura del conveni s’ha realitzat entre l’alcaldessa de Sant Fruitós de Bages, Àdria Mazcuñan, i el mateix president de l’ASFE, Xavier Navarro.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí