Sant Fruitós lliura els premis Montpetit als millors contes infantils

0
657

A Sant Fruitós de Bages es van entregar la passada setmana els guardons Montpetit. Aquests premien els millors contes infantils dels més petits del poble. 

La gala es va celebrar dijous passat al Teatre Casal Cultural del poble. Aquesta era l’edició número 32 dels guardons, que van comptar amb la presència de l’alcaldessa Àdria Mazcuñán i la regidora de Cultura, Laia Feliu. 

El concurs literari d’enguany va aglutinar fins a 336 contes infantils dels estudiants de quart, cinquè i sisè de primària. L’objectiu dels premis Montpetit és precisament fomentar la lectura i l’escriptura entre els alumnes d’aquesta franja d’edat.

A quart de primària, els guanyadors van ser Iris Amérigo i Aitor Cabello. A cinquè, els premiats van ser Mar Casas i Derek Expósito. I dels més grans, els alumnes de sisè, van endur-se el guardó Guillem Díaz i Víctor Soler. 

Els contes guanyadors van comptar amb la narració dels mateixos guanyadors, i tindran il·lustracions de l’artista local Clara Oliveres. A més, tots els contes escollits es publicaran aviat en una edició especial que prepararà el setmanari local Montpeità.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí