L’Ajuntament i l’Associació Sant Fruitós Comerç Actiu signen un conveni de col·laboració per ajudar els negocis del municipi

0
423

L’Ajuntament de Sant Fruitós i l’Associació Sant Fruitós Comerç Actiu continuaran treballant conjuntament per la dinamització del teixit comercial del municipi. I per fer-ho, ja han arribat a un acord.

L’alcaldessa de Sant Fruitós, Àdria Mazcuñán, i el president de Sant Fruitós Comerç Actiu, Jaume Plans, han signat un conveni de col·laboració per tal que l’entitat continuï potenciant el comerç local a través de la dinamització comercial i les fires i festes del municipi.

En Jaume Plans ens explica la importància d’aquest acord.

El conveni inclou una subvenció de 2.500€ per a l’entitat amb la intenció d’enfortir aquest sector comercial tan castigat per la pandèmia. Les accions incloses en l’acord són la realització de les campanyes de primavera i de Nadal, la Festa del Comerç i altres accions que puguin ajudar als comerços locals associats.

Per als comerços és important poder tornar a revitalitzar l’economia després d’un any i mig d’incertesa, en el qual molts comerciants han patit i han tingut pèrdues econòmiques per no poder obrir els seus negocis durant tants mesos.

En Jaume Plans ens explica com ajuden aquestes campanyes als comerços locals.

Amb aquest acord, s’espera ajudar a molts comerciants locals que han patit les conseqüències de la covid 19 a que puguin tirar endavant els seus negocis.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí