Els alumnes de segon de Batxillerat de Sant Fruitós enceten avui les Proves d’Accés a la Universitat

0
662
Imatge de l’entrega de l’edició especial del llibre Images d’Alger als alumnes de Batxibac de l’INS Gerbert d’Aurillac
Imatge de l’entrega de l’edició especial del llibre Images d’Alger als alumnes de Batxibac de l’INS Gerbert d’Aurillac

Avui, molts alumnes de segon de Batxillerat de Sant Fruitós es comencen a desplaçar cap als centres on faran la selectivitat, que torna al juny. Seran unes proves d’accés a l’Universitat, això sí, que estaran marcades per les restriccions i mesures COVID.

Com l’any passat, els alumnes hauran de fer els examens amb la mascareta posada i separats entre ells per una distància de dos metres. Si algun alumne està confinat el dia de la selectivitat per qualsevol dels casos, és a dir per contacte directe o possible positiu, tindrà una nova oportunitat de fer-la. Es fixarà un dia alternatiu per fer els exàmens.

El model d’examen també serà com el de l’any passat per fer- ho més còmode pels alumnes. Aquesta serà la selectivitat, a més, en que els alumnes hauran fet tot el batxillerat convivint amb la COVID.

Pel que fa a Sant Fruitós, l’Institut Gerbert d’Aurillac portarà una seixantena d’alumnes a les Proves d’Accés a la Universitat.

Les proves es faran a la UPC de Manresa. L’Institut Gerbert d’Aurillac porta els alumnes del seu batxillerat a més dels alumnes de Navarcles. Tal com explica el director, la sensació d’aquesta selectivitat no és del tot normal, encara que la situació és millor que la de l’any passat. 

Degut a la pandèmia, hi haurà menys alumnes per aula, per tant, s’utilitzaran més aules per a fer les proves, i la UPC disposarà de places per als exàmens a Lacetania, la FUB i a la Joviat de Manresa.

El director de l’Institut Gesbert d’Aurillac, Lluís Virós expressa la seva sensació

També va destacar la diferència d’alumnes que hi haurà per aula, de quaranta que hi havia abans de la pandèmia als quinze aproximadament que hi haurà aquest any. Finalment va destacar que els alumnes estan nerviosos, però que és normal i els va voler donar ànims per a aquests dies. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí