L’Ajuntament reparteix ampolles d’aigua per diluir l’orina dels gossos a la via pública

0
506

Des d’aquest mes de juny, l’Ajuntament de Sant Fruitós està repartint ampolles d’aigua per a diluir l’orina dels gossos de la via pública.

La iniciativa va dirigida a totes les persones que tenen algun animal censat al registre municipal. Amb aquesta proposta, el consistori espera que la gent tiri l’aigua a sobre dels orins dels seus gossos a l’espai públic.

La regidora de sanitat, Laia Feliu, explica les raons de la proposta

El consistori ha llençat aquesta campanya sota el lema “Si el teu gos orina al carrer, no deixis empremta”, i es pretén incentivar la tinença responsable d’animals a la via i espais públics. Amb això, es busca millorar el manteniment i la neteja del municipi i facilitar la convivència entre tots els veïns i veïnes.

Els recipients que s’estan repartint són de plàstic tou i incorporen un broc per tirar l’aigua, i que les persones que tenen gos puguin portar l’ampolla amb comoditat durant les passejades. Durant aquest mes, els ciutadans que tenen un animal censat rebran una carta informativa indicant on i quan, podran recollir gratuïtament l’ampolla.

La regidora Laia Feliu explica els problemes de l’orina dels animals al carrer.

Des de l’Ajuntament recorden que s’han d’inscriure els animals al registre municipal en un termini de 3 mesos des de la data de naixement o un mes des de la seva adquisició.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí